dinsdag 28 juli 2009

Cursussen en Workshops

Ik heb er welleens over na gedacht, maar na het maken van de collageportretten van mijn twee dochters kwam het ineens in een stroomversnelling. Een aantal mensen vroegen mij om hun dat ook te leren.
Waarom niet dacht ik. Deze mixed media technieken lenen zich er heel goed voor om er een leuke, afwisselende, interessante cursus omheen te verzinnen. Dat heb ik gedaan en tijdens het verzinnen van mijn cursus gaf ik hem al aan 5 proefcursisten (bedankt daarvoor nog!)
Tekenen en schilderen is één, maar het op een goede manier overbrengen en uitleggen is toch echt een ander vak. Ik vind het leuk en was reuze trots op de resultaten.
In september ga ik een twee daagse workshop geven op de BSO met 12 kinderen van leeftijd 4 tot 11! Daar ben ik eerlijk gezegd zenuwachtiger voor... De zus van de vriend van mijn zus (ja ja) geeft fulltime cursussen en workshops in haar atelier bij Heeze. Vandaag belde ze me op naar aanleiding van mijn vraag of ik een keer over haar deskundige schouder mee mocht kijken en dat mocht. http://www.atelier-mediterraneo.nl/ In oktober ga ik weer starten met cursussen.
Resultaten van de eerste cursus. ( Nog niet alles is af)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten