vrijdag 4 december 2009

UpdateZe gaat nog steeds braaf naar de judolessen bij Pardoel. Na afloop van les 3 riep ze dat ze niet meer wilde… (net een pak aangeschaft en contributie betaald! “Vind je het echt leuk Nora, wil je ook zo’n pak Nora?” “Ja mama, leukleukleuk, wilik wilik!”)
Gelukkig besloot ze zelf het nog eens te proberen en sindsdien is het toch weer leuk! De man die de lessen geeft pakt het dan ook weer goed aan door haar te vertellen hoe goed ze het doet en haar op die manier wat zelfverzekerder maakt. Dat doen ze leuk daar. Het zijn kleintjes (tuimeljudo heet het, en tuimelen doen ze!) maar het is toch behoorlijk serieus. Zo krijgt haar kleine zusje met regelmaat een japanse kreet naar haar hoofd en wordt ze in een ‘split second’ in een heupworp op de grond gekukeld alwaar ze in een beklemmende houtgreep genomen wordt!
Deze week deed Nora het zo goed tijdens de les dat ze de judo-tijger een weekje als wisseltrofee naar huis mocht nemen!

Zaterdag 28 november kwam ik smiddags thuis van cursus geven in Vierlingsbeek. Maaike (mijn zus) had zich uitgeleefd op mijn jongste die 's avonds na haar badje hartverscheurend huilde toen ze in de spiegel keek en zag dat de schmink weg was... "waar is konijntje nou?"
Uitnodiging ontworpen voor Kunsthandel d'Overvloed voor de komende expositie van Ad Arma en Otto Oelen. 12 december vanaf 16 uur in de galerie van d'Overvloed. Ad Arma die bekend is van zijn etsen, heeft nu een serie schilderijen gemaakt. Ik ben benieuwd! Ga het wel even bekijken iig.


Kraamkado in opdracht gemaakt (begin november al) Blijft leuk om te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten