dinsdag 11 september 2012

Een ramp van een feestje!

Prachtig weer was het! Voor de dik aangeklede brandweermannen misschien iets te prachtig... maar ja, als er niets meer te zeuren is over het weer...!

maar goed...

Ik las in de krant dat 2500 mensen deze zondag het grote evenement op de Geffense plas bezochten! De Reddingsbrigade Oss bestaat dit jaar 40 jaar en dat werd gevierd met een grootscheepse Rescue Demo 2012 waarbij alles uit de kast gehaald was. 
Enkele nietsvermoedende zwemmers en zonnebaders keken wat vreemd naar het hele spektakel wat zich om hun heen voltrok. Hun rustige zondag aan het water werd ruw verstoord door boten en jetski's die over het water speerde, bommen die afgingen en het hele strand in rook zette, helicopters die bijna op hun handdoekje landde. En dat alles muzikaal ondersteund door de diverse sirenes van brandweerwagens en ambulances! Als niet iedereen met een enorme smile op zijn gezicht liep, zou je bijna denken dat er echt iets vreselijks aan de hand was! 

Kijk hier, mijn vader was er ook, hier beklommen door zijn kleinkinderen.
Het logo wat ik voor de RBO ontwierp liep (in T-shirt vorm) overal om me heen! Ik kreeg er zelf ook één. Erg leuk!"Meneer, daar liggen ook nog mensen!!"


Alphons Bakker, voorzitter RBO

Tussen de opeenvolgende rampen en ongelukken door werd er een momentje vrij gemaakt om mij te bedanken voor het logo wat ik hartstikke lief vond. Kijk nou, helemaal afgestemd qua kleur... heeft een man dat uitgezocht??

Toverlijn, nieuw kinderboek

Ik heb een aantal weken ondergedoken en opgesloten gezeten op mijn atelier. Als een razende heb ik gewerkt aan het kinderboek wat 1 november uit gaat komen. Samen met Marianne (schrijfster) hebben we in standje turbo een prachtig iets gemaakt! Op de site van Toverlijn kun je al wat dingen zien. Op dit blog binnenkort ook meer erover! En een zooi in mijn atelier!! Waarom zou je opruimen als je het toch weer allemaal nodig hebt!2 opmerkingen:

 1. Leuk stukje! En mooie foto's. Ook een bijzondere foto. Mogen we deze foto ook opnemen in onze collage van de gehele dag?

  Hopelijk hebben jullie een leuke middag gehad. Het logo gaan we afdrukken en een plekje geven in onze 'hall of fame', boven aan de dakspanten van onze opslagruimte. Daar hangen we alle bijzondere dingen neer.

  Groet
  Mark en Sabrina
  RBOss

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Mark en Sabrina, tuurlijk mag je de foto(s) gebruiken. Als je em in groter formaat wil, mail maar. Het was super geslaagd zondag!

   Groetjes Ingrid

   Verwijderen