maandag 6 januari 2014

Een schorpioen in bad en tradities


Wat als een leuk verjaardagscadeautje begon, eindigde in een traditie. Alle kleinkinderen van mijn oom en tante kregen een sterrenbeeldschilderijtje op hun eerste verjaardag. Zes kleinkinderen werden 1 jaar tussen 2006 en 2013 en dat leverde deze bijzondere serie op. Wat een gezellige bende zo bij elkaar!


2 opmerkingen:

 1. Hoi Ingrid,
  Wil mailde de link naar deze blog, leuk! Kan ik ook eindelijk een keer direct (nouja, direct... via internet ipv via Wil en Willemien:-)) zeggen: wauw! Wat heb je de schilderijen prachtig gemaakt! Stiekem keek ik al een jaar uit naar Esmee's schilderij, dus was ik uiteindelijk superbenieuwd. Alles wat je erop gemaakt hebt klopt. En wat leuk dat je het badritueel als uitgangspunt hebt genomen. Dat is hier ook altijd een gezellig en ontspannen iets, zo tussen avondeten en bedtijd in, dat zal je je van je eigen dochters ook vast nog wel herinneren. En, ik weet niet of je dat wist, de kleuren van het schilderij zijn precies de kleuren van Esmee's kamer! Toch wilden we de schilderijtjes liever beneden. Die van Esmee en die van Annely hangen nu prachtig boven elkaar tussen de keuken en de eethoek, leuk om met bezoek erover in gesprek te zijn. Kortom: we zijn er heel blij mee, dankjewel!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Tineke, jhee wat leuk om te horen! Bedankt voor je reactie. En natuurlijk helemaal mooi dat het allemaal zo klopt. Wat jullie niet weten is dat ik al een jaar onderzoek aan het plegen was ;-)
   nee hoor, geintje. Wil en Willemien zorgen altijd voor goede anekdotes en wetenswaardigheden waar ik mijn schilderijtje omheen kan maken.
   Fijn dat jullie er zo blij mee zijn! Voor mij is het ook een bijzondere serie geworden.

   Verwijderen